Wie zijn wij.


Welkom op de website van Autobedrijf Kooiman. Een universeel full service autobedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is in de Hoekse Waard. U vindt bij ons een breed aanbod Topoccasions en nieuwe auto’s van het merk Opel.

Ons uitgebreide aanbod en grote service maakt ons een solide partner waar zowel particuliere als zakelijke rijders op kunnen vertrouwen.


Geschiedenis

Autobedrijf Kooiman B.V. is al meer dan 45 jaar een begrip in Oud-Beijerland en omstreken. In onze showroom bieden wij een ruim assortiment mooie, jonge, gebruikte auto's aan. Gemiddeld hebben wij zo'n 125 gebruikte auto's, in alle prijsklassen, in ons bestand. U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe Opel. In onze showroom kunt u alle aanwezige modellen bekijken en een proefrit maken. In onze werkplaats verrichten wij allerhande reparaties, onderhoud, APK keuringen, het afvullen van airco systemen en het herstellen van voorruitschade. In onze eigen schadeafdeling kunt u terecht voor vakkundig autoschadeherstel, plaatwerk, spuitwerk en spotrepair voor kleine schades.

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen zijn wij sinds oktober 2009 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Hier beschikken wij over 3500 m2 verkoopoppervlakte, een hypermoderne werkplaats, die aan alle eisen voldoet en een uitgebreide wasstraat waar u uw auto kunt wassen terwijl u wacht in onze comfortabele gastenhoek.

 
Openingstijden

We zijn op de volgende dagen bereikbaar:

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag
Zaterdag
07.30 uur - 18.00 uur
08.00 uur - 12.30 uur
 
Showroom
Maandag t/m vrijdag
Vrijdagavond
Zaterdag
08.00 uur - 18.00 uur
19.00 uur - 21.00 uur
08.00 uur - 17.00 uur

Zon- en feestdagen gesloten